30 milliárd forint kormányzati rendezvényekre

POLITIKA
2019 július 19., 14:16
comments 60

Nettó 30 milliárd forint értékű keretmegállapodást kötött a Rogán Antal által felügyelt Nemzeti Kommunikációs Hivatal

költségvetési szervek rendezvényeinek lebonyolítására egy olyan céggel, aminek még a tevékenységi körében sem szerepel a rendezvényszervezés,

írja a Napi.hu. Az közzétett hirdetmény szerint az állami tulajdonú, műsorkészítéssel, és -szórással foglalkozó Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. feladata lesz a jövőben a mintegy 1100 költségvetési szerv rendezvényeinek megszervezése és kiszolgálása.

A cég tapasztalathiányát a kormányzati tendereken jól bejáratott alvállalkozók ellensúlyozzák majd:

  • Balásy Gyula cége, a a Lounge Design Kft., a Moonlight Event Kft. és a New Land Media Kft.,
  • illetve a a Valton-Sec Kft..

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt