30 milliárd forint kormányzati rendezvényekre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nettó 30 milliárd forint értékű keretmegállapodást kötött a Rogán Antal által felügyelt Nemzeti Kommunikációs Hivatal 

költségvetési szervek rendezvényeinek lebonyolítására egy olyan céggel, aminek még a tevékenységi körében sem szerepel a rendezvényszervezés,

írja a Napi.hu. Az közzétett hirdetmény szerint az állami tulajdonú, műsorkészítéssel, és -szórással foglalkozó Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. feladata  lesz a jövőben a mintegy 1100 költségvetési szerv rendezvényeinek megszervezése és kiszolgálása. 

A cég tapasztalathiányát a kormányzati tendereken jól bejáratott alvállalkozók ellensúlyozzák majd:

  • Balásy Gyula cége, a a Lounge Design Kft., a Moonlight Event Kft. és a New Land Media Kft.,
  • illetve a a Valton-Sec Kft..

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.