A külügyminisztérium sem cáfolta, hogy Orbán tényleg bepróbálkozott a Norvég Alap pénzeivel Trumpnál

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Nem cáfolta meg a Direkt36 cikkét a külügyminisztérium parlamenti államtitkára:

Orbán tényleg arra próbálta meg rávenni Trumpot májusi washingtoni látogatásán, hogy segítse a független magyar civil szervezetek elleni magyar kormányzati törekvéseket.

A szocialista Mesterházy Attila kérdezett rá, valóban történt-e ilyen felvetés a magyar kormányfő részéről, de Magyar Levente válaszában az egyértelmű igen vagy nem helyett a jó hangulatról írt inkább. 

Orbán felvetését amúgy Trump azonnal leszerelte.

"Én nagyon szeretem Norvégiát,”

szögezte le.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.