Azonnali hatállyal felfüggesztette a férfiaknak szánt BoomBoom étrendkiegészítő forgalmazását a Nébih

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Gyógyszerhatóanyag-tartalma miatt azonnali hatállyal kivonta a forgalomból az amúgy étrendkiegészítőként forgalmazott, férfiaknak szánt potencianövelőt, a BoomBoomot. A gödöllői Perfect Play által nem gyógyszerként forgalmazott termék valójában terápiás mennyiségben tartalmaz szildenafilt, így fogyasztása komoly egészségkárosodást okozhat.

Étrendkiegészítőként forgalmazták, valójában vényköteles gyógyszer hatóanyagát tartalmazza a potencianövelő.

A Nébih erre tekintettel véglegesen megtiltotta a termék forgalomba hozatalát, egyben elrendelte a még fogalomban levő készletek azonnali kivonását, a már eladott termékek visszahívását.

A Nébih emellett hamisítás miatt is feljelentést tett. A BoomBoom tavaly is elbukott már a Nébih vizsgálatain, de akkor egy másik gyógyszerhatóanyagot, tadalafilt találtak benne.

Gyógyszer-hatóanyagok felhasználása élelmiszerben tilos, kizárólag engedélyezett, felügyelt körülmények között előállított gyógyszerekben engedhető meg. Ráadásul a fenti hatóanyagokat tartalmazó készítmények kiadása Magyarországon orvosi rendelvényhez kötött. (Via MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.