Ha már becsapod a vásárlóidat egy 97 százalékos kamu árengedménnyel, csináld olyan nagyvonalúan, mint az Emag!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Az emag.hu oldalán már sok csodás vásárlót megtévesztő dolgot láttam, de ez viszi a pálmát! Ez a gitárkábel, amúgy a fénykorában a játékkal együtt sem volt soha húszezer forintnál több, szerintük 453.745 Ft (- 97% ) 9.992 Ft. Mi ez ha nem a vásárlók megtévesztése?"

- tette fel a  szónoki kérdést olvasónk, Qbad.

A kábel tényleg úgy szerepel az Emag oldalán, mint ami eredetileg több mint 450 ezer forintba került, de most tízezerért a miénk lehet.

A lényeg, közelebbről nézve:

Erről az Ebay-en úgy látszik nem tudnak, mert ott már 6920 forint plusz 1155 forint postaköltségért kínálnak ilyent Angliából, vadonat újnak nevezett példányok pedig nagy mennyiségben kaphatók valamivel 10 ezer forint alati áron jó pár eladónál, jellemzően jó ezer forintnyi postaköltség mellett. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.