Ha már becsapod a vásárlóidat egy 97 százalékos kamu árengedménnyel, csináld olyan nagyvonalúan, mint az Emag!

gazdaság
2019 július 19., 11:15
comments 310

"Az emag.hu oldalán már sok csodás vásárlót megtévesztő dolgot láttam, de ez viszi a pálmát! Ez a gitárkábel, amúgy a fénykorában a játékkal együtt sem volt soha húszezer forintnál több, szerintük 453.745 Ft (- 97% ) 9.992 Ft. Mi ez ha nem a vásárlók megtévesztése?"

- tette fel a  szónoki kérdést olvasónk, Qbad.

A kábel tényleg úgy szerepel az Emag oldalán, mint ami eredetileg több mint 450 ezer forintba került, de most tízezerért a miénk lehet.

A lényeg, közelebbről nézve:

Erről az Ebay-en úgy látszik nem tudnak, mert ott már 6920 forint plusz 1155 forint postaköltségért kínálnak ilyent Angliából, vadonat újnak nevezett példányok pedig nagy mennyiségben kaphatók valamivel 10 ezer forint alati áron jó pár eladónál, jellemzően jó ezer forintnyi postaköltség mellett. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.