Júliusig már több mint 20 000 000 000 forintot költött reklámra a kormány

Kimerítette júliusra a Rogán Antal irányította Miniszterelnöki Kabinetiroda a reklámköltésre szánt 20 milliárdos keretét,

ezért egy újabb közel 2 milliárdos szerződést kötöttek, 

írja a G7.hu. Hat hónap alatt ez már a harmadik megállapodás. A pénzt a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül költik el 

Balásy Gyula cégeinél, amik gyorsabb ütemben nőnek mint Mészáros Lőrinc vállalkozásai.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.