Közös jelöltet állít Miskolcon is az ellenzék

POLITIKA
2019 július 19., 14:59
comments 85

Velünk a Város Egyesület néven egyesületet alapítottak, és közös jelölteket állítottak az ellenzéki pártok Miskolcon, közölték péntek délután. A fideszes Kriza Ákossal szemben közös polgármesterjelöltet is indítanak, de a jelölt személyéről még nem született megállapodás.

A Jobbik, az MSZP, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd, és a Mindenki Magyarországa együttműködéséből csak a Munkáspárt és a Mi Hazánk maradt ki.

"Mindannyian tudjuk, hogy Miskolc sosem volt fideszes város, mert minden választáson többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette,"

írják.

UPDATE 17:57

A poszt korábbi verziójában helytelenül állítottuk, hogy a polgármesterjelölt Varga Andrea lesz, ő ugyanis csak az egyesület elnöke és helyi képviselőjelölt lesz. A hibáért olvasóink elnézését kérjük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.