Miután ötmilliárdot kapott a magyar kormánytól, hirtelen 2rule szerelésre váltott az FK Csíkszereda

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Évindító közleményének utolsó bekezdésében, szűkszavúan jelentette be az FK Csíkszereda, hogy a szezonban

"a "már jól ismert magyar sportmárka, a 2Rule mezében lép" pályára,

vette észre a Transindex. "A 2Rule logója ragadozó madarat formáz, ugyanis a márkanév kiejtése »Turul«, a magyar mitológia madara és az eredetmondák kulcsfontosságú alakja," írják. Azt már nem, hogy miért esett a klub választása Mészáros Lőrinc sportszermárkájára. A Transindex megjegyzi:

az FK Csíkszereda csak tavaly 5,87 milliárd forintot kapott a magyar kormánytól, elvben tehetséggondozásra.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.