Merkel: Európában együttes erővel kell fellépni a nacionalizmus és a populizmus ellen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!


"Ma is kötelességünk tenni minden olyan törekvés ellen, ami a demokráca felszámolására törekszik," mondta a német kancellár az Adolf Hitler elleni 1944-es sikertelen merénylet 75. évfordulója alkalmából tartott berlini megemlékezésen. Angela Merkel szerint 

Európában együttes erővel kell fellépni a nacionalizmus és a populizmus ellen. 

Míg a Németországban senki nem maradhat csendben, ha antiszemitizmussal és rasszizmussal találkozik, tette hozzá. (MTI/BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.