Nem figyelt oda, és egy díler foglalta be a belvárosi lakását

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Szerdán este érkezett egy bejelentés a rendőrségre egy belvárosi lakás tulajdonosától, hogy nem tud bejutni a saját ingatlanjába, mert valaki zárat cserélt az ajtón, és láthatóan huzamosabb ideje lakhatásra használja a lakást, pedig ő azt tudomása szerint senkinek sem adta ki.

A kiérkező rendőrök az V. kerületi lakásban először csak különböző kábítószergyanús anyagokat találtak, majd intézkedés közben megérkezett a lakás jogosulatlan használója, a dílergyanús Z. Gábor is, akinél amfetamin és marihuána volt. 

 A nyomozók megállapították, hogy a 33 éves budapesti férfi az ingatlanba a korábbi albérlő – a volt barátnője – kulcsaival jutott be. Ezután a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu

A rendőrök a kutatáskor több mint 740 gramm marihuánát, 220 gramm amfetamint, 90 gramm kábítószergyanús anyagot és tablettákat, a kábítószer adagolásához használt eszközöket – tasakokat, mérlegeket, őrlőt –, valamint közel 800 ezer forintot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói másnap elfogtak két 38 éves fogyasztót, akikre gyanú merült fel, hogy korábban Z. Gábortól vásároltak. A nyomozók a dílert őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A két férfi ellen kábítószer birtoklása miatt folyik eljárás. (police.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.