A Volvo több mint félmillió kocsit rendelt vissza motorhiba miatt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Volvo Cars több mint 500 ezer autóját rendelte vissza ellenőrzésre világszerte egy hibás motorelem miatt, ami akár tüzet is okozhat.

A cég szóvivője közölte: a 2014 és 2019 között gyártott, négyhengeres dízelmotorokra vonatkozik a visszahívás olyan modelleknél mint a S60, S80, S90, V40, V60, V70, V90, XC60 és XC90.

A motornál lévő egyik műanyagcső ritka esetben a hőmérsékletváltozás miatt elolvadhat, ez néhányszor tüzet okozott, de sérülésről nincs tudomása a cégnek. 

A svéd Volvo Cars 2010-ben került a kínai Geely tulajdonába, ami a 10 legnagyobb kínai autógyártó egyike. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.