Egy 19 éves srác legalább 49-szer kiírta Szekszárdon, hogy STREET MADAFAKA

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2018 tavaszán több bejelentés is érkezett a rendőrségre, hogy valaki épületek nyílászáróit és falfelületeit összefirkálta. A képek alapján azt írták fel a falakra, hogy STREET MADAFAKA.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak rongálás miatt, és azonosították az egyik elkövetőt, egy 19 éves, Szekszárdon élő férfit, aki többször ment a rongálások helyszínére az ismerőseivel, egy 35 éves szekszárdi és egy 18 éves mórágyi férfival, akik párszor segítettek is neki.

A szekszárdi rendőrök mindhármukat rongálás gyanújával hallgatták ki. A 19 éves elkövetőnek 49 rendbeli rongálás miatt kell felelnie, ő jellemzően közintézményeket firkált össze, a 18 éves és 35 éves társai pedig legalább egyszer tageltek. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.