Egy 19 éves srác legalább 49-szer kiírta Szekszárdon, hogy STREET MADAFAKA

2018 tavaszán több bejelentés is érkezett a rendőrségre, hogy valaki épületek nyílászáróit és falfelületeit összefirkálta. A képek alapján azt írták fel a falakra, hogy STREET MADAFAKA.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak rongálás miatt, és azonosították az egyik elkövetőt, egy 19 éves, Szekszárdon élő férfit, aki többször ment a rongálások helyszínére az ismerőseivel, egy 35 éves szekszárdi és egy 18 éves mórágyi férfival, akik párszor segítettek is neki.

A szekszárdi rendőrök mindhármukat rongálás gyanújával hallgatták ki. A 19 éves elkövetőnek 49 rendbeli rongálás miatt kell felelnie, ő jellemzően közintézményeket firkált össze, a 18 éves és 35 éves társai pedig legalább egyszer tageltek. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.