Ezt így még mi sem mertük volna leírni, sőt még most sem merjük

bűnügy
2019 július 22., 12:48
comments 75

Évek óta pedzegetjük, hogy Ferencváros vezetése sajnálatos módon le-letér a tisztesség sárgaköves útjáról. Cikksorozatokat és filmeket szenteltünk a témának, hogy bemutassuk Bácskai János, polgármester és emberei nem pont úgy szolgálják a közt, ahogy azt a becsületes emberek elképzelik.

De olyan keményen sosem mertük benyomni a klaviatúrát, ahogy ma a hirado.hu tette az MTI nyomán. Hát ez azért már bőven a ló túloldala. 

Sok mindent el tudok képzelni az alábbi cikk képén felbukkanó polgármester úrról, és Martos Dániel ex-kincstárnokról, de ezt még én is nehezen hiszem el. 

Mi ezeket a vádakat le sem merjük írni. Aki kíváncsi a mocskos részletekre az a saját felelősségére itt elolvashatja

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt