Ezt így még mi sem mertük volna leírni, sőt még most sem merjük

bűnügy
2019 július 22., 12:48
comments 75

Évek óta pedzegetjük, hogy Ferencváros vezetése sajnálatos módon le-letér a tisztesség sárgaköves útjáról. Cikksorozatokat és filmeket szenteltünk a témának, hogy bemutassuk Bácskai János, polgármester és emberei nem pont úgy szolgálják a közt, ahogy azt a becsületes emberek elképzelik.

De olyan keményen sosem mertük benyomni a klaviatúrát, ahogy ma a hirado.hu tette az MTI nyomán. Hát ez azért már bőven a ló túloldala. 

Sok mindent el tudok képzelni az alábbi cikk képén felbukkanó polgármester úrról, és Martos Dániel ex-kincstárnokról, de ezt még én is nehezen hiszem el. 

Mi ezeket a vádakat le sem merjük írni. Aki kíváncsi a mocskos részletekre az a saját felelősségére itt elolvashatja

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.