Megtaláltak egy 50 éve eltűnt francia tengeralattjárót

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Florence Parly, a francia védelmi miniszter hétfőn jelentette be, hogy sikerült megtalálniuk a Minerve nevű francia tengeralattjárót, ami még 1968 januárjában tűnt el a dél-franciaországi Toulon kikötőjének közelében. A baleset pontos okát a mai napig nem lehet tudni.

A Minerve tengeralattjáró Marseille kikötőjébenFotó: STF/AFP

Azóta az összes kutatási kísérlet sikertelen volt. Majd az áldozatok hozzátartozóinak kérésére idén újra elkezdték keresni a roncsokat, és újra elkezdték elemezni a baleset körülményeit. Az AFP értesülései szerint végül egy amerikai cég hajója találta meg a tengeralattjárót (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.