32 millióért vett magyar szuperkötvényt Trócsányi László

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Meglátta a lehetőséget a Magyar Állampapír Pluszban a távozó igazságügyi miniszter is, a parlament honlapjára felkerült vagyonnyilatkozata szerint

32 millió forint értékben birtokol magyar szuperkötvényt felerészben,

azaz valamilyen alapon keresztül vásárolt be, írja az Mfor.hu. A lap felhívja a figyelmet, hogy érdemes lesz figyelni a későbbi vagyonnyilatkozatokat is.

Az ötéves futamidejű  MÁP+  átlagban évi közel 5 százalékos, kockázatmentes hozama messze a legmagasabb a piacon. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.