32 millióért vett magyar szuperkötvényt Trócsányi László

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Meglátta a lehetőséget a Magyar Állampapír Pluszban a távozó igazságügyi miniszter is, a parlament honlapjára felkerült vagyonnyilatkozata szerint

32 millió forint értékben birtokol magyar szuperkötvényt felerészben,

azaz valamilyen alapon keresztül vásárolt be, írja az Mfor.hu. A lap felhívja a figyelmet, hogy érdemes lesz figyelni a későbbi vagyonnyilatkozatokat is.

Az ötéves futamidejű  MÁP+  átlagban évi közel 5 százalékos, kockázatmentes hozama messze a legmagasabb a piacon. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.