32 millióért vett magyar szuperkötvényt Trócsányi László

Meglátta a lehetőséget a Magyar Állampapír Pluszban a távozó igazságügyi miniszter is, a parlament honlapjára felkerült vagyonnyilatkozata szerint

32 millió forint értékben birtokol magyar szuperkötvényt felerészben,

azaz valamilyen alapon keresztül vásárolt be, írja az Mfor.hu. A lap felhívja a figyelmet, hogy érdemes lesz figyelni a későbbi vagyonnyilatkozatokat is.

Az ötéves futamidejű  MÁP+  átlagban évi közel 5 százalékos, kockázatmentes hozama messze a legmagasabb a piacon. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.