Eddig 273 millióval támogatták állami cégek Rogán Cecília sportrendezvényeit

POLITIKA
2019 július 23., 10:58
comments 237

Az MVM és az Antenna Hungária mellett a Szerencsejáték Zrt. is támogatta Rogán Cecília és Sarka Kata közös cégenek sportrendezvényeit, írja a K-Monitor.

A Nakama & Partners eseményei eddig legalább 273 millió forint szponzoráció érkezett állami tulajdonú cégektől.

A vállalatok támogatásait minden esetben a Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá, ami történetesen Rogán Antal minisztériumához tartozik. A K-Monitor szerint a hivatal visszatart adatokat, és a jelenleg ismertnél jóval több állami pénzt kaptak a Nakama-rendezvények.

Jelenleg ezekről tudni:

  • a Szerencsejáték Zrt. 63 milliót adott a Nemzeti Futóverseny lebonyolítására.
  • Az Antenna Hungária 25-25 millió forinttal szponzorálta a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids rendezvényeket, valamint 10 millió forinttal a Nemzeti Futóverseny rendezvényt
  • Az MVM a Fitbalance Arénát idén 80 millió forinttal, a Nemzeti Futóversenyt pedig 70 millióval szponzorálta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.