Háromszor próbált öngyilkos lenni a börtönben a terrorizmussal gyanúsított Hasszán F.

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután hétfőn ismét meghosszabbította a terrorizmussal gyanúsított Hasszán F. letartóztatását a Fővárosi Törvényszék, a hvg.hu arról számolt be, hogy tavaly őszi elfogása óta háromszor kísérelt meg öngyilkosságot a rácsok mögött. A szír férfi ügyvédje megerősítette a lap információit. Kelen László szerint nagyon rosszul viseli a F. a börtönkörülményeket.

Több fegyelmi is indult ellene, mert nem akart enni, vagy sétálni, de az öngyilkossági próbálkozások után is eljárást indítottak, csak azokat leállították, 

tette hozzá. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.