Szijjártó: Olyan gazdaságpolitikát fogunk támogatni, ami bár a környezetvédelmet kiemelten kezeli, de nem gyilkolja le az európai ipart

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bővíti elektromos-motorgyártását az Audi győri gyárában, a 41 milliárd forint értékű fejlesztéssel 250 új munkahelyet teremtenek, közölte Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. elnöke a külügyminiszterrel tartott közös keddi sajtótájékoztatóján. Szijjártó Péter közölte: a beruházáshoz 6,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá a kormány. 

"Az elektromobilitás terjedése nemcsak gazdasági, hanem politikai döntés is,"

tette hozzá, írja a HVG. A lap beszámolója szerint a miniszter hangsúlyozta, hogy a kormány olyan környezetvédelmi politikát képvisel, ami "a kiegyensúlyozottság és észszerűség oldalán áll." 

"Olyan környezetvédelemre fókuszáló gazdaságpolitikát fogunk támogatni, ami bár a környezetvédelmet kiemelten kezeli, de nem gyilkolja le az európai ipart, versenyképességet,"

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.