Visszaadták az őrök a néni elhagyott táskáját, csak előbb kiloptak belőle 900 ezer forintot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Életkép a miskolci Búza téri buszpályaudvaronFotó: Wikipedia

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 25 éves miskolci, és egy 37 éves takataharkányi férfival szemben - írja a rendőrség honlapja.

A police.hu szerint a két férfi biztonsági őrként dolgozott Miskolcon, a Búza téri buszpályaudvaron. 2019. július 19-én 19 óra és 20 óra között is épp szolgálati idejüket töltötték, amikor találtak egy padon hagyott táskát, benne pedig rengeteg pénzt. 

A talált közel 900 ezer forintot a két őr elosztotta egymás között, majd a pénzt a szolgálati mélyhűtőjükbe rejtették.

A táska tulajdonosa miután visszakapta a pénz nélküli táskáját, feljelentést tett a rendőrségen, a Miskolci Rendőrkapitányság forrónyomos csoportja pedig a helyszínen rövid idő alatt megtalálta a mélyhűtőbe rejtett zsákmányt. A pénzt a rendőrök lefoglalták, amit visszakap majd jogos tulajdonosa. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.