Egy vadász próbálhatta megölni volt élettársát Kecskeméten az áruházban

Tbg
bűnügy
2019 július 24., 17:02
comments 300

A 444 is hírt adott arról, hogy szerda délután egy lövés dördült el egy kecskeméti áruházban. A lövés után riasztották a rendőröket, akik őrizetbe vettek egy férfit, aki gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak.

A hatóság azóta sem közölt részleteket, de a helyi illetőségű Baon.hu megpróbálta összeszedni, amit hallani lehet az esetről.

A lap úgy tudja, az Alföld Áruházban történt az eset, az elkövető pedig egy vadász volt, akivel néhány hete szakított élettársa. A nő egy áruházi boltban dolgozott, 22 évig éltek együtt, állítja egy szemtanú. A vadász többször megfenyegette a nőt a szakítás után, agresszíven viselkedett vele, ezért a nő testőrt fogadott, aki a boltban is vigyázott rá.

A volt élettárs belépett a boltba a sörétes puskával a kezébe, mire a nő lefújta gázsprével. A vadász erre lőtt egyet, de nem találta le a nőt, mire a testőr leteperte a fegyverest, és a rendőrök kiérkezéséig a földön tartotta. (Baon.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.