Egy vadász próbálhatta megölni volt élettársát Kecskeméten az áruházban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 444 is hírt adott arról, hogy szerda délután egy lövés dördült el egy kecskeméti áruházban. A lövés után riasztották a rendőröket, akik őrizetbe vettek egy férfit, aki gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak.

A hatóság azóta sem közölt részleteket, de a helyi illetőségű Baon.hu megpróbálta összeszedni, amit hallani lehet az esetről.

A lap úgy tudja, az Alföld Áruházban történt az eset, az elkövető pedig egy vadász volt, akivel néhány hete szakított élettársa. A nő egy áruházi boltban dolgozott, 22 évig éltek együtt, állítja egy szemtanú. A vadász többször megfenyegette a nőt a szakítás után, agresszíven viselkedett vele, ezért a nő testőrt fogadott, aki a boltban is vigyázott rá. 

A volt élettárs belépett a boltba a sörétes puskával a kezébe, mire a nő lefújta gázsprével. A vadász erre lőtt egyet, de nem találta le a nőt, mire a testőr leteperte a fegyverest, és a rendőrök kiérkezéséig a földön tartotta. (Baon.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.