Egy vadász próbálhatta megölni volt élettársát Kecskeméten az áruházban

bűnügy
2019 július 24., 17:02
comments 300

A 444 is hírt adott arról, hogy szerda délután egy lövés dördült el egy kecskeméti áruházban. A lövés után riasztották a rendőröket, akik őrizetbe vettek egy férfit, aki gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak.

A hatóság azóta sem közölt részleteket, de a helyi illetőségű Baon.hu megpróbálta összeszedni, amit hallani lehet az esetről.

A lap úgy tudja, az Alföld Áruházban történt az eset, az elkövető pedig egy vadász volt, akivel néhány hete szakított élettársa. A nő egy áruházi boltban dolgozott, 22 évig éltek együtt, állítja egy szemtanú. A vadász többször megfenyegette a nőt a szakítás után, agresszíven viselkedett vele, ezért a nő testőrt fogadott, aki a boltban is vigyázott rá.

A volt élettárs belépett a boltba a sörétes puskával a kezébe, mire a nő lefújta gázsprével. A vadász erre lőtt egyet, de nem találta le a nőt, mire a testőr leteperte a fegyverest, és a rendőrök kiérkezéséig a földön tartotta. (Baon.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt