Gyilkossággal gyanúsítják a korábban eltűntnek hitt két kanadai tinédzsert

külföld
2019 július 24., 07:24
comments 33

Komoly fordulat állt be egy, Kanadát a múlt hét óta izgalomban tartó gyilkosság ügyében. A múlt pénteken jelentette be a kanadai rendőrség, hogy összefüggés lehet egy ausztrál férfi és amerikai barátnője, Lucas Fowler és Chynna Deese, illetve egy harmadik, meg nem nevezett áldozat halála, illetve két kanadai tinédzser, a 19 éves Kam McLeod és a 18 éves Bryer Schmegelsky eltűnése között.

link Forrás

Fowlert, Deeset és a meg nem nevezett harmadik áldozatot ugyanannak az útnak a mentén, gyilkolták meg - bár a pár és a meg nem nevezett áldozat gyilkosságának helye között vagy ötszáz kilométer volt. McLeod és Schmegelsky kiégett autóját az utóbbi tetthely közelében találták meg.

Kedden aztán a rendőrség váratlanul bejelentette, hogy a két fiatalt már nem eltűntként, hanem gyanúsítottként kezelik. Tájékoztatásuk szerint McLeodot és Schmegelskyt Saskatchewan államban látták felbukkanni, bár hogy hol és kik, azt nem árulták el.

A rendőrség szerint a két fiatal veszélyes, ezért arra kértek mindenkit, hogy ne próbálják meg feltartóztatni vagy megközelíteni őket, hanem azonnal riasszák a rendőrséget. A rendőrök szerint McLeod és Schmegelsky továbbra is úton lehetnek.

Fowler és Deese holttestét július 15-én találták meg, de napokig tartott az azonosításuk. McLeod és Schmegelsky kiégett kisteherautóját a múlt pénteken találták meg. A harmadik áldozat holttestét a fiatalok után kutató rendőrök két kilométerrel arrébb találták meg. (Via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.