Kocogni indult Navalnij, letartóztatták

külföld
2019 július 24., 08:32
comments 80

Kocogni, és a születésnapos feleségének virágot venni indult Alekszej Navalnij, mikor a háza előtt várakozó rendőrök megállították, és közölték vele, hogy őrizetbe veszik. Az orosz ellenzéki politikus Instagram-videója szerint azt nem árulták el neki, hogy miért állítják elő.

link Forrás

Navalnij múlt szombaton szólalt fel egy engedélyezett moszkvai tüntetésen. Az ellenzéki politikusok választási indulásáért tartott demonstráción arra kérte az ott lévőket, hogy

július 27-én vonuljanak a polgármesteri hivatal elé, és maradjanak ott addig, amíg a hatalom nem reagál kérésükre.

Az elmúlt években többször is letartóztatták már nem engedélyezett tüntetések miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.