Nem halkította le a tévét, tarkón lőtte volt feleségét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lement a pincébe, megtöltötte a fegyvert, felment és a fürdőszobában tarkón lőtte a feleségét Érden egy 60 éves férfi, aki a gyilkosság lement egy horgásztóhoz pecázni. A rendőrök itt találtak ra, a férfi később feltáró vallomást tett, írja a 24.hu.

A júniusi ügy részleteit a Zsaru Magazin tárta fel: a férfi és a nő régóta elváltak, de egy fedél alatt laktak. A férfi azt mondta a rendőröknek, a felesége szándékosan bömböltette a tévét, hogy őt idegesítse, ezért döntött a gyilkosság mellett.

A férfiről azt írja még a lap, hogy pár hónappal korábban halt meg a kutyája, zárkózottabb, feszültebb lett. A halott nőre lánya talált rá. (24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.