Szigorítanák a fideszesek az airbnb-zést

Budapesti fideszesek politikusok felvetették, hogy alaposan szigorítanák az arbnb-zést, amely ugyan a lakás tulajdonosának jó üzlet lehet, a társasházban élők csak a problémákal szembesülnek.

Konkrétumokat a tusványosi szabadegyetemen tartott beszélgetésen a fideszes politiksuok nem mondtak, de a szigorítás egyik hangadója, Bajkai István annyit elárult az Indexnek, hogy a tulajdonosok objektív felelősségének megállapításáról lenne szó, illetve a társasház közössége valamiféle beleszólást kaphatna a házban lévő lakások kiadásába.

Hogy budapesti ügyekről miért Erdélyben hall először a nyilvánosság? Mert most tartják a Bálványosi szabadegyetemet, és mert idén októberben önkormányzati választásokat tartanak Magyaországon. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.