Szigorítanák a fideszesek az airbnb-zést

Budapest
2019 július 24., 15:37
comments 285

Budapesti fideszesek politikusok felvetették, hogy alaposan szigorítanák az arbnb-zést, amely ugyan a lakás tulajdonosának jó üzlet lehet, a társasházban élők csak a problémákal szembesülnek.

Konkrétumokat a tusványosi szabadegyetemen tartott beszélgetésen a fideszes politiksuok nem mondtak, de a szigorítás egyik hangadója, Bajkai István annyit elárult az Indexnek, hogy a tulajdonosok objektív felelősségének megállapításáról lenne szó, illetve a társasház közössége valamiféle beleszólást kaphatna a házban lévő lakások kiadásába.

Hogy budapesti ügyekről miért Erdélyben hall először a nyilvánosság? Mert most tartják a Bálványosi szabadegyetemet, és mert idén októberben önkormányzati választásokat tartanak Magyaországon. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.