Átvágták a Vodafone egyik kábelét, akadozott a szolgáltatás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy munkagép csütörtök délelőtt átvágta a Vodafone egyik, a hálozatot kiszolgáló kábelét. Emiatt csütörtök délelőtt akadozott a szolgáltatás, a hiba elsősorban a Telenor felé menő hívásokat érintette.

A Vodafone tájékoztatása szerint már dolgoznak a hiba elhárításán. Frissítés: A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy a Vodafone hálózata ismét zavartalanul üzemel, a fennakadásokat okozó hibát elhárították. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.