Mindig jól indul a napom, ha Téged észreveszlek

Reggel a 7:50- kor Mezőkövesdről Egerbe induló miskolci buszon, majd a 17:30-kor Egerből-Mezőcsátra indulón történt a mai látásunk. Mindkét alkalommal egy sorban ültünk köztünk 2 üres székkel és a busz folyosóval.

Ma Te fekete ruhában voltál és a kövesdi főtéren szálltál le. 

Igazából nem most láttalak először, de mindig jól indul a napom ha Téged észreveszlek reggel a buszon (én reggel átszállás miatt a nagybuszmegben szállok fel) és reménykedem, hogy hazafelé is újra összefutunk.

Ha Te nem is olvasod ezt, de valamelyik ismerősöd Rád ismer annak is nagyon örülnék.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.