Mindig jól indul a napom, ha Téged észreveszlek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Reggel a 7:50- kor Mezőkövesdről Egerbe induló miskolci buszon, majd a 17:30-kor Egerből-Mezőcsátra indulón történt a mai látásunk. Mindkét alkalommal egy sorban ültünk köztünk 2 üres székkel és a busz folyosóval.

Ma Te fekete ruhában voltál és a kövesdi főtéren szálltál le. 

Igazából nem most láttalak először, de mindig jól indul a napom ha Téged észreveszlek reggel a buszon (én reggel átszállás miatt a nagybuszmegben szállok fel) és reménykedem, hogy hazafelé is újra összefutunk.

Ha Te nem is olvasod ezt, de valamelyik ismerősöd Rád ismer annak is nagyon örülnék.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.