Terézvárosi Torrente: 50-60 év körüli férfiak húztak le turistákat igazoltatás címén

A VI. kerületi rendőrkapitányság  csalás miatt nyomoz két ismeretlen tettes ellen, akik július 3-án 10 óra körül egy VI. kerületi hotel bejáratánál útbaigazítás ürügyén leszólítottak két turistát. Ekkor az egyik férfi, aki rendőrnek adta ki magát, intézkedést színlelt velük szemben és közben ellopta a turisták pénzét.

Fotó: police.hu

Az álrendőr 50-60 év körüli, 180 centiméter magas férfi, aki az elkövetéskor világos színű hosszú ujjú inget, kék farmernadrágot, és sötét színű cipőt, valamint napszemüveget viselt.

Az útbaigazítást kérő társa 50-60 év körüli, 170-180 centiméter magas, ősz hajú kopaszodó férfi, aki az elkövetéskor világos színű hosszú ujjú inget, világosbarna nadrágot és sötét cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy akik felismerik őket, jelentkezzenek a police.hu-n megadott elérhetőségek valamelyikén. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.