Nyugaton már tombolnak a viharok

időjárás
2019 július 27., 19:13
comments 251

"Mediterrán ciklon érte el hazánkat és okoz a hétvége hátralévő tészében is többfelé viharokat" - írja az Időkép. 

Zala megyében már sok riasztást kaptak a tűzoltók, autók akadtak el Zalaegerszegen. A ciklon északkelet felé vonul, jelenleg a Balatonnál dörög az ég és villámlik.

Zalaistvándon szétverte a jégeső egy ház tetejét, Zalaszentgróton egy kitört fa dőlt az elektromos vezetékre, egy másik helyen 60-70 centiméteres víz állt egy ház udvarán.

A zaol.hu beszámolója szerint a jégverés miatt félbeszakadt a ZTE FC - al-Ittihad Kalba labdarúgó-mérkőzés. A pálya annyira elázott, hogy arról az egyesület is közölt videót:

link Forrás

A ZTE videója szerint Dzsudzsák Balázs, aki egyébként óriási szabadrúgásgólt lőtt a meccsen, mezítláb, bőröndjét úsztatva távozott:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.