Nyugaton már tombolnak a viharok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Mediterrán ciklon érte el hazánkat és okoz a hétvége hátralévő tészében is többfelé viharokat" - írja az Időkép. 

Zala megyében már sok riasztást kaptak a tűzoltók, autók akadtak el Zalaegerszegen. A ciklon északkelet felé vonul, jelenleg a Balatonnál dörög az ég és villámlik.

Zalaistvándon szétverte a jégeső egy ház tetejét, Zalaszentgróton egy kitört fa dőlt az elektromos vezetékre, egy másik helyen 60-70 centiméteres víz állt egy ház udvarán.

A zaol.hu beszámolója szerint a jégverés miatt félbeszakadt a ZTE FC - al-Ittihad Kalba labdarúgó-mérkőzés. A pálya annyira elázott, hogy arról az egyesület is közölt videót:

A ZTE videója szerint Dzsudzsák Balázs, aki egyébként óriási szabadrúgásgólt lőtt a meccsen, mezítláb, bőröndjét úsztatva távozott:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.