Egy rendőr panaszt tett, hogy beleharaptak a McChickenjébe, de a vizsgálat kiderítette, hogy ő maga evett bele, csak elfelejtette

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megjelent egy hír, hogy Indianapolisban egy rendőr azt állította, az általa megvásárolt hamburgerbe beleharapott valaki előzőleg a McDonald's-nál, ahol visszatérő vendég volt. A cég ki is vizsgálta az ügyet. Csakhogy kiderült, hogy a rendőrség tagja elfelejtette, hogy ő harapott bele a McChickenbe. Erről a rendőrség közleményt is kiadott, a rendőr pedig formálisan bocsánatot kért. A cikket ennek megfelelően frissítették.

Forrás: wthr.com

(via Matt Binder)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.