A Tények híradósával él a főigazgató, aki elmondhatta a pénteki adásban, hogy semmi gond a sorban állással az Onkológiai Intézetnél

2019 július 29., hétfő 12:21
283

Miután a múlt héten botrányt okozott, amikor kiderült, hogy az átláthatatlan rendszer miatt a daganatos betegek hajnali 5-től várják az Onkológiai Intézet lépcsőházában, hogy sorra kerüljenek, a kormánykommunikációból sokszor ki sem látszó Tények rohamtempóban hozott egy riportot arról, hogy igenis világszínvonalú az ellátás az onkológián.

Szentpéteri Eszter, a TV2 műsorvezetője a Facebookon pedig már egyenesen uszítással vádolta azokat az ellenzéki lapokat és csatornákat, amik beszámoltak a sorban állásról. Róla most a hvg.hu írta meg, hogy a szakmai elköteleződésen túl még az is motiválhatta, hogy a férje az a Polgár Csaba főigazgató, aki a riportban arról beszélt a Tényeknek, hogy semmi gond a sorban állással. 

Polgár Csaba egyébként Kásler Miklóstól vette át az intézet irányítását, amikor ő miniszter lett.  Szerinte ebben szerepe lehetett annak is, hogy negyedszázada ismeri őt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt