Gyertyákkal világítanak a fóti orvosi rendelőben, mert 20 órája nincs áram

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Index egyik olvasója jelezte a lapnak, hogy 20 órája nincs áram a fóti orvosi rendelőben, így kénytelenek gyertyákkal világítani. A biztonság kedvéért megpróbáltak rákérdezni az információra a Fót Város Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézményének vezetőjét telefonon, de azt a választ kapták: 

az áramszünet miatt nem tudja kapcsolni.Később az önkormányzat közölte, hogy az Elmű a helyszínen dolgozik a hiba elhárításán.  (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.