Szijjártó rendőrségi helikopterrel ment gyárat avatni, és a külügy szerint eddig is így járt, ha ezt a közfeladatok ellátása indokolttá tette

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Demeter Márta LMP-s képviselő arról kérdezte Szijjártó Péter külügyminisztert, mennyibe került az adófizetőknek, hogy július elején helikopterrel érkezett egy gyáravató ünnepségre, ahová az Index szerint egy óra autózással is odaért volna.

A kérdésre Menczer Tamás államtitkár válaszolt írásban a miniszter nevében, ezt írta:

„Szijjártó Péter rendőrségi helikopterrel utazott, mint minden olyan korábbi esetben, amikor a közfeladatok ellátása ezt indokolta. A KKM-nek semmilyen helikopteres szolgáltatást végző céggel nincs szerződése.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.