Már adományt is gyűjthet, aki a Taximmal az innovatív magyar taxis appal utazik

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Az oktatást, egészségügyi ellátást, vagy épp az állatokat segíthetjük hazánkban, miután több alapítvánnyal megállapodást kötött az innovatív utazási szolgáltatásairól ismert magyar startup, a Taxim. A kezdeményezés mögött számos ismert személyiség sorakozott föl. (Többek között Mihalik Enikő, Kajdi Csaba, Dzsudzsák Balázs).

Mostantól az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak gyűjthet adományt, aki az innovatív magyar taxis appal utazik. A rendszer lényege, hogy minden utazásunk után lehetőségünk van a viteldíj összegén felül további 1 százalékot, mint adományt felajánlani, amelyhez a szolgáltató további 1 százalékot ajánl fel, az általa meghatározott alapítványnak, hogy a munkájukat támogassa. A donáció rendkívül egyszerűen, egy gombnyomással megvalósítható.

A hazai és az egész európai piacon teljesen egyedülálló adományozás a hosszú távú megállapodásnak köszönhetően nemcsak egy rövid kampányidőszak alatt, hanem állandó jelleggel működik. A startup tehát a sok kicsi sokra megy elvét alkalmazva támogatja a szervezetet, vagyis az utasoknak szinte semmibe sem kerül a támogatás, a nap végére mégis szép összeg gyűlhet össze ahhoz, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen. A Taxim a potenciális adományozók, és persze utasaik, körét augusztusban egy az utasok között meghirdetett barát meghívás kampánnyal is szeretné növelni. A promóció keretében mind a meghívó, mind az új utas egy-egy 1000 Ft-os kupont kap.

A magyar hátterű, de a nemzetközi terjeszkedést már előkészítő startup szolgáltatásai gyorsan népszerűek lettek az utazók körében. Jól látható, hogy a szolgáltató szeretne megfelelni a választott szlogenének: „Taxim, ami csak rólad szól”. Az applikáció segítségével egy pillanat alatt láthatjuk a becsült érkezési időt és várható fuvardíjat. A cég árgaranciát is vállal, vagyis az utas biztonságban érezheti magát a nem várt, irreális mértékű fuvardíjakkal szemben. A preferenciák menüpontban úgynevezett preferencialistát állíthatunk össze (például csendes mód, klíma, ajtónyitás), melynek köszönhetően a következő utazásunkkor a sofőrünk már ismerni fogja a szokásainkat. Így lehet minden utazás személyre szabott.

A fenti kényelmi megoldások miatt az utasok rövid idő alatt megkedvelték a gyorsan terjeszkedő szolgáltatót, amely egyre népszerűbb a sofőrök körében is, mivel a vetélytársaknál jóval kedvezőbb feltételekkel szervezhető vele az utazás. A globális szereplők által használt 20-25 százalékos komissziós díjjal szemben a Taxim mindössze 10-15 százalékot kér a szolgáltatásért, vagyis jóval több pénz marad a munkát ténylegesen elvégzők zsebében.

Kapcsolat:

A Taxim app itt tölthető le!

Sofőr jelentkezés: partner@taxim.hu

Egyéb információ: info@taxim.hu

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!