Rakétavetőt találtak egy amerikai légiutasnál

A TSA felvétele a baltimore-i reptéren lefoglalt rakétavetőről.Fotó: HANDOUT/AFP

Rakétavetőt koboztak el egy amerikai utastól a baltimore-i reptéren. A férfi állítása szerint Kuvaitból kapta ajándékba a rakétavetőt. "A texasi Jacksonville-ből származó férfi azt mondta a hatóságoknak, hogy aktív állományú katona" - írta közleményében az amerikai repülésbiztonsági hatóság, a TSA.

Mivel a rakétavető működésképtelen volt, és a férfi átadta a hatóságnak, engedték, hogy folytassa az útját.

A BBC megjegyzése szerint katonai fegyvereket még feladott poggyászként se lehet repülőn szállítani.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.