Tarlós: Egy napig azt hittem, hogy a tornász Berki Krisztiánról van szó

„Egy napig azt hittem, hogy a tornászról van szó. Nagyon csodálkoztam. De aztán kiderült,” - árulta el Tarlós István legújabb kihívójáról, Berki Krisztiánról az M1 Ma reggel című műsorában kedden reggel. Miután felmondta, hogy milyen rendetlenség van a Karácsony Gergely vezette kerületben, röviden összefoglalta az októberi választás lényegét: 

ha olyan jelölt lesz, aki nem jön ki jól a kormánnyal, az rossz a városnak.

Azoknak, akik a korát kritizálják azt üzente:

„szeretnének ők hetvenévesen, vagy akár ötvenévesen olyan fizikai állapotban lenni, (..) mint amilyenben most én vagyok”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.