Frankfurtban fogták el a kőbányai gyilkosság gyanúsítottját

bűnügy
2019 július 31., 17:46
comments 115

A BRFK ügyeletére kedden 14:11-kor érkezett bejelentés, hogy egy kőbányai lakásban egy holttestet találtak. A nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a BRFK emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a 23 éves Cs. Dániel ellen elfogatóparancsot, továbbá a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója soron kívül európai elfogatóparancsot bocsátott ki.

photo_camera A temetkezési intézet munkatársai viszik a X. kerületi Kolozsvári utcai lakásban történt gyilkosság áldozatának holttestét 2019. július 30-án. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A német társszervek a magyar hatóságokkal együttműködve, a BRFK felkérésére szerdán 18:30-kor Frankfurtban, egy bevásárlóközpontnál elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Dánielt. A magyar hatóságok a férfi kiadatása érdekében a szükséges intézkedéseket megteszik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.