Kirúgták a nemzet fő konzultátorát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rogán Antal egy évvel a megbízatása lejárta előtt visszahívta posztjáról Molnár Balázst, a Nemzeti Konzultációs Központért felelős miniszeri biztost. Molnárt tavaly júliusban nevezték ki, megbízatása elvben 2020. június 30-ig szólt, de Rogán Antal saját kezűleg jegyzett, a Magyar Közlönyben megjelent rendeletével megszüntette megbízatását.

Az okokat nem tudni, bár tény, hogy az utóbbi időben nem nagyon konzultált a nemzettel a kormány. A tervek szerint idén egyáltalán nem kérik a nemzettől, hogy több, de általában tartalmilag egyező lehetőség közül válassza ki, hogy mit akar csinálni a kormány. (Via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.