Kirúgták a nemzet fő konzultátorát

Rogán Antal egy évvel a megbízatása lejárta előtt visszahívta posztjáról Molnár Balázst, a Nemzeti Konzultációs Központért felelős miniszeri biztost. Molnárt tavaly júliusban nevezték ki, megbízatása elvben 2020. június 30-ig szólt, de Rogán Antal saját kezűleg jegyzett, a Magyar Közlönyben megjelent rendeletével megszüntette megbízatását.

Az okokat nem tudni, bár tény, hogy az utóbbi időben nem nagyon konzultált a nemzettel a kormány. A tervek szerint idén egyáltalán nem kérik a nemzettől, hogy több, de általában tartalmilag egyező lehetőség közül válassza ki, hogy mit akar csinálni a kormány. (Via 24.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.