Kirúgták a nemzet fő konzultátorát

politika
2019 július 31., 07:28
comments 68

Rogán Antal egy évvel a megbízatása lejárta előtt visszahívta posztjáról Molnár Balázst, a Nemzeti Konzultációs Központért felelős miniszeri biztost. Molnárt tavaly júliusban nevezték ki, megbízatása elvben 2020. június 30-ig szólt, de Rogán Antal saját kezűleg jegyzett, a Magyar Közlönyben megjelent rendeletével megszüntette megbízatását.

Az okokat nem tudni, bár tény, hogy az utóbbi időben nem nagyon konzultált a nemzettel a kormány. A tervek szerint idén egyáltalán nem kérik a nemzettől, hogy több, de általában tartalmilag egyező lehetőség közül válassza ki, hogy mit akar csinálni a kormány. (Via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.