Kósa Lajos: Tarlós a legjobb jelölt, ő már volt főpolgármester, a többiek meg nem

"A főpolgármester-jelöltek közt már most díjakat lehet osztani: Karácsony a legszerencsétlenebb, Puzsér a legjobb standupos, Berki a legjobb kapus, Sermer Ádám pedig a legjelentéktelenebb," mondta a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szerda reggel az M1 műsorában. Kósa Lajos kijelentette: az indulók közül

"Tarlós István a legjobb főpolgármester, hiszen volt is meg eredményes is, a többiek még nem voltak."

Az ellenzék harcos, "kergessük el a Fideszt" mentalitásával szemben a kormánypárt az

"építős, gyarapodós, szépítős"

hozzáállást képviseli az októberi önkormányzati választáson Kósa szerint.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.