Mészáros Lőrinc Orbán Viktor édesapját is bevette a golfbuliba

Orbán Győző új tulajdona, a Pannónia Golf & Country Club, amit Mészáros Lőrinc bérel tőle vissza.Fotó: Pannónia Golf & Country Club

Mészáros Lőrinc még áprilisban megvette Csányi Sándor fiától, Csányi Attilától a birtokai melletti Pannónia Golf & Country Clubot. A klub területe a PSU Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. tulajdona volt, magát a klubot a Máriavölgy Zrt. üzemeltette. Ez a két cég 2019. április 1-ig egy kézben volt.

Most már nincs. Az Mfor cikke szerint míg a Máriavölgy Zrt. vagyis az üzemeltető Mészáros Lőrinc tulajdonába került, a PSU Ingatlanfejlesztő és Beruházó, a pályák bérbeadója Orbán Győző, vagyis Orbán Viktor édesapjának tulajdonába került. Ez utóbbi változást csak bő két hónappal később, június 12-én jegyezték be az Opten cégadatbázisa szerint.

A lényeg a lényeg, az ország leggazdagabb embere valamiért úgy döntött, hogy a jövőben Orbán Viktor édesapjának fizet bérleti díjat a frissen megvásárolt golfklubjáért.

Az Mfor beszámolója szerint a PSU amúgy ezidáig veszteségesen üzemelt, a golfpályák és ingatlanok bérbeadásából csupán évi 12,2 millió forint bevétele volt. Jövőre kiderül, hogy az új tulajdonos alatt jobban teljesít-e már a cég.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.