Siklóernyő-balesetben meghalt Grant Thompson youtuber

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A TMZ írta meg, hogy 38 évesen, siklóernyő-balesetben meghalt Grant Thompson videós, aki a furcsa kísérletekről készített videóival 11 millió feliratkozót szedett össze a The King Of Random nevű Youtube-csatornájának.

Grant ThompsonForrás: Youtube

A rendőrség szerint kedden Utah államban, a Sand Hollow Állami Parkban egy holttestet találtak, de először nem árulták el, ki a halott. A videóst azután kezdték keresni, hogy nem válaszolt a hívásokra, és nem ment haza. A halálhírét az öccse erősítette meg.

Thompson ilyen videókat készített:

  • „Hogyan csinálj kötelet alufóliából?”
  • „Hogyan építs lángszórót?”
  • „Mit tesz a folyékony nitrogén az arcoddal?”

2010 óta 2,47 milliárd megtekintést ért el, ”-ként hivatkoztak, ez volt a neve a csatornájának is. A legnézettebb videójában Lego-kocka formájú gumicukrot készített.

(via Index)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.