Siklóernyő-balesetben meghalt Grant Thompson youtuber

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A TMZ írta meg, hogy 38 évesen, siklóernyő-balesetben meghalt Grant Thompson videós, aki a furcsa kísérletekről készített videóival 11 millió feliratkozót szedett össze a The King Of Random nevű Youtube-csatornájának.

Grant ThompsonForrás: Youtube

A rendőrség szerint kedden Utah államban, a Sand Hollow Állami Parkban egy holttestet találtak, de először nem árulták el, ki a halott. A videóst azután kezdték keresni, hogy nem válaszolt a hívásokra, és nem ment haza. A halálhírét az öccse erősítette meg.

Thompson ilyen videókat készített:

  • „Hogyan csinálj kötelet alufóliából?”
  • „Hogyan építs lángszórót?”
  • „Mit tesz a folyékony nitrogén az arcoddal?”

2010 óta 2,47 milliárd megtekintést ért el, ”-ként hivatkoztak, ez volt a neve a csatornájának is. A legnézettebb videójában Lego-kocka formájú gumicukrot készített.

(via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.