Internetmúzeum - bodybuilderek vitatkoznak azon, hogy igazából hány nap van egy héten

Az ember néha hajlamos elfelejteni, hogy az internet vicces is tud lenni. Régen ugye minden viccesebb volt, így ezt a tételt azzal a klasszikus fórumthreaddel fogom most illusztrálni, ami tök véletlenül került az előbb elém sok-sok év után. Angolul kell hozzá de tudni, de nem nagyon, az izmosabb alapfok bőven megteszi a felhőtlen szórakozáshoz. 

A móka egy tök ártatlan kérdéssel indul: m1ndless felhasználó azt kérdezi a többi testépítőtől, hogy biztonságos/egészséges dolog-e minden másnap letolni egy fullos testépítő edzésprogramot. A szakemberek ezután számolgatni kezdenek, ami elszabadítja a mókapoklot.

Jó szórakozást!


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.