Internetmúzeum - bodybuilderek vitatkoznak azon, hogy igazából hány nap van egy héten

Az ember néha hajlamos elfelejteni, hogy az internet vicces is tud lenni. Régen ugye minden viccesebb volt, így ezt a tételt azzal a klasszikus fórumthreaddel fogom most illusztrálni, ami tök véletlenül került az előbb elém sok-sok év után. Angolul kell hozzá de tudni, de nem nagyon, az izmosabb alapfok bőven megteszi a felhőtlen szórakozáshoz. 

A móka egy tök ártatlan kérdéssel indul: m1ndless felhasználó azt kérdezi a többi testépítőtől, hogy biztonságos/egészséges dolog-e minden másnap letolni egy fullos testépítő edzésprogramot. A szakemberek ezután számolgatni kezdenek, ami elszabadítja a mókapoklot.

Jó szórakozást!


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.