Hangtompítót és fegyvereket foglalt le a TEK Héregen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A rendőrök előzetes bűnügyi információk alapján összehangolt akciót szerveztek a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával szombat dél körül a  Komárom-Esztergom megyei Héregen.  

Amikor igazoltattak egy gépkocsivezetőt és két utasát, a motortérben egy lőfegyvert és egy hangtompítót találtak, amiket lefoglaltak. Egyik személy sem rendelkezett a fegyver tartásához szükséges hatósági engedéllyel. A 23 éves bolhási nőt, valamint a 26 éves nagykorpádi és 32 éves mikei férfit elfogták és előállították a Tatbányai Rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu

Közben a rendőrök látókörébe került egy 72 éves héregi lakos is, akitől a fegyvert vásárolták. A férfi ingatlanának átvizsgálása során lőfegyvert és lőszereket találtak és foglaltak le. 

A nyomozók a négy személyt lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett, elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 32 éves és a 72 éves férfiakat őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat. A gyanúsítottak lakhelyen tartott kutatás alkalmával pedig további lőfegyvereket és lőszereket találtak. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.