Mészáros Beatrix a piaci verseny tisztességtelen befolyásolásáról írta a szakdolgozatát

gazdaság
2019 augusztus 05., 10:08
comments 182
Balról jobbra: Mészáros Lőrinc, a Wamsler SE anyavállalata, az Opus Global Nyrt. többségi tulajdonosa, Mészáros Beatrix, az Opus Global Nyrt. igazgatóságának elnöke és Finta Ferenc, a Wamsler SE vezérigazgatója.
photo_camera Balról jobbra: Mészáros Lőrinc, a Wamsler SE anyavállalata, az Opus Global Nyrt. többségi tulajdonosa, Mészáros Beatrix, az Opus Global Nyrt. igazgatóságának elnöke és Finta Ferenc, a Wamsler SE vezérigazgatója. Fotó: Komka Péter/MTI

Mészáros Lőrinc 35 éves lánya már rendelkezett a Budapesti Gazdasági Főiskola export-import menedzsment szakirányú diplomájával, és volt egy oklevele a milánói Szent Szív Katolikus Egyetem kommunikáció szakáról is. Az idén megszerzett jogászi végzettség azért is jól jöhet, mert az utóbbi években sorra bízzák rá a család szövevényes cégbirodalmának különféle darabjait - írja a 24.hu.

Legutóbbi diplomamunkájának címe nem más, mint

„A verseny érdemi befolyásolására alkalmas tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat”

A 24.hu cikkében ismertetett dolgozat kitér a médiaszolgáltatók kereskedelmi gyakorlatára, de főleg annak a Gazdasági Versenyhivatalnak a tevékenységét tárgyalja és méltatja, amely látványosan tétlen maradt, miközben a Mészáros-családnak nevezett formáció felvásárolta a magyar gazdaság jelentős részét.

Azt nem tudom, hogy a szakdolgozatban vannak-e ábrák, illusztrációk, de ha kiadják könyvben, a címlapra ezt javaslom:

Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Beatrix, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. ügyvezető igazgatója, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester (b-j) felavatja a kft. bányavölgyi mangalicatelepét a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Beatrix, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. ügyvezető igazgatója, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester (b-j) felavatja a kft. bányavölgyi mangalicatelepét a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.