Összeomlott egy badacsonytomaji férfi, akinek a háza elé parkoltak

Szombat este állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Badacsonytomajon egy helyi lakos sérelmezte, hogy az ingatlanja előtt parkol egy kocsi, majd a háza közelében lévő vendéglátóhelyre ment, ahol hangosan kiabált, a kocsi tulajdonosát keresve fenyegetőzött, majd az autót több helyen megrongálta, letépte a visszapillantóját.

A kiérkező járőrök aznap otthonában elfogták az 57 éves férfit, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A badacsonytomaji lakost másnap gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.