Összeomlott egy badacsonytomaji férfi, akinek a háza elé parkoltak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombat este állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Badacsonytomajon egy helyi lakos sérelmezte, hogy az ingatlanja előtt parkol egy kocsi, majd a háza közelében lévő vendéglátóhelyre ment, ahol hangosan kiabált, a kocsi tulajdonosát keresve fenyegetőzött, majd az autót több helyen megrongálta, letépte a visszapillantóját.

A kiérkező járőrök aznap otthonában elfogták az 57 éves férfit, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A badacsonytomaji lakost másnap gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.