Összeomlott egy badacsonytomaji férfi, akinek a háza elé parkoltak

bűnügy
2019 augusztus 06., 12:45
comments 302

Szombat este állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Badacsonytomajon egy helyi lakos sérelmezte, hogy az ingatlanja előtt parkol egy kocsi, majd a háza közelében lévő vendéglátóhelyre ment, ahol hangosan kiabált, a kocsi tulajdonosát keresve fenyegetőzött, majd az autót több helyen megrongálta, letépte a visszapillantóját.

A kiérkező járőrök aznap otthonában elfogták az 57 éves férfit, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A badacsonytomaji lakost másnap gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.