680 embert tartóztattak le egy razzián Mississippi államban

Az amerikai bevándorlási hatóságok szerint hét élelmiszerfeldolgozó üzemben tartott razzián 680 letartóztatást végeztek el Mississippi államban.

Matthew Albence, a Bevándorlási és Határvédelmi Hivatal igazgatója az AP-nek azt mondta, a szerdai razzia a legnagyobb munkahelyi rajtaütés volt több mint egy évtizede, és talán a valaha volt legnagyobb egyetlen államon belül.

A hatóságok szerint kb. 600 ügynök fésülte át a terepet, miközben körbezárták a területet, hogy a munkások ne tudjanak megszökni. Néhány cég telephelye volt a célpont.

A Jackson város környéki kis településeken (Bay Springs, Carthage, Canton, Morton, Pelahatchie és Sebastapol) zajlott a razzia, itt főleg latin-amerikai bevándorlók dolgoztak. (AP)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.