Itt csak egy fontos kérdés létezik: MILYEN A BUUULIIII?!

A partivideózás egy ősi, nagy és gazdag hagyományokkal rendelkező mozgóképes műfaj, elég csak a legendás Viva Tv-n évekig sikerrel futó Club Rotationre gondolni, amiben a legőrültebb műsorvezetők minden héten más és más vidéki diszkóból jelentkeztek be, és szállították a garantáltan fergeteges hangulatot. Sosem felejtem el a kamerát, ami úgy forgott minden pillanatban, mint majom farkán a stanicli, a tanulságos exkluzív interjút DJ Sunával, és a sok vidáman izzadó, ritmusra rágózó fiatalt, akik a táncparkett közepén próbáltak meg válaszolni a kérdésekre, amiket a dübörgő Emergency housetól nyilvánvalóan soha nem hallottak. 

Sziasztok, honnan érkeztetek??!!!!

A partivideózás csak elsőre tűnik könnyű műfajnak. Szigorú szabályok és kötelező kellékek kötik gúzsba az alkotókat, mintha csak eposzt írnának. Örömteli hír, hogy a magyar Youtube-on fut már egy országjáró partiműsor, amiben adásról adásra világszínvonalon, szégyenkezés nélkül üvölthetik a kérdését:

MILYEN A BULIIIIII??????!!!!!!!!

A Partyshakers minden komponensében csillagos ötös particsatorna. A legutolsó agydurrantó adás a hajdúböszörményi Desz-Kexx Feszten forgott. Mérnöki pontossággal összepakolt partivideós szakmai csúcsteljesítmény. A partivideózás első szabálya, a partivideó legyen fejnehéz. Ebben bizony nincs hiba. A Partyshakers az első másodpercekben kilő, mint egy Saturn V holdrakéta:

A jó partivideó kötelező komponense a mikrofonba halandzsázva, kásásan „énekelő” párás tekintetű, bekészült arc. A Partyshakersnek ismét repül a pipa:

Az a partivideó, amiben nem bolondozik egy jó értelemben őrült lemezlovas, az ne nevezze magát partivideónak.

Sokan nem gondolnák, de a partivideók valódi titka nem a zenében, nem a ritmusban, nem a hangulatban, hanem a műsorvezetőben rejlik. Ha a riporter éli a bulit, ha ráhasal a flowra, ha van benne csibészség, de egyben alázat is, akkor működni fog a sztori. Mondanom sem kell, a Partyshakers ismeretlen műsorvezetője és a veretés között nagyon működik a kémia. Nem is tudnám megmondani, hol húzódik a riporterkedés és a szeletelés között a határ.

A Partyshakers nem csak kapargatja a felszínt. Ebben a műsorban nem félnek feltenni az igazán húsba vágó kérdéseket. A jó kérdéssel menetrendszerűen érkeznek a szellemes válaszok is.

Mit kell rólatok tudni?

Itt vagytok végig?

Mit szoktál csinálni egy fesztiválon?

Hogy érzitek magatokat? (Klasszikus)

Eddig nyilván azt mondta a kedves olvasó, hogy „jó-jó ez egy kiváló iparos munka, de hiányzik belőle az a bizonyos plusz”, az üzenet, amitől igazán egyedi és megismételhetetlen lesz a partivideó. Akkor következzen az a bizonyos plusz, amit belevéshetünk az iskolapadba, amit kiírhatunk az instagram-oldalunkra, ami miatt megállunk egy pillanatra a nagy rohanásban, és elgondolkozunk:

A Partyshakers videója fellövi a nézőit a Holdra és vissza is hozza őket, a lezárás pedig ehhez méltóan epikus. Zsebkendőket bekészíteni!

A teljes videó itt megtekinthető. A Videotéka, a 444 sorozata, amiben rendszeresen kiturkáljuk a videómegosztók mélyén fekvő kincseket. A korábbi részek itt elérhetőek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.