Őz és macska esett egy csigákkal teli kútba a hajdúsámsoni Mese utcában

Egy elhagyatott kútba esett egy őzgida és egy macska a hajdúsámsoni Mese utcában – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy létrán lemásztak a csigákkal teli kútba, majd mentőkötéllel felhozták a bajbajutott állatokat.

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Az őz és a macska ezután sértetlenül visszafutottak együtt az erdőbe.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.