Pánikban menekültek az emberek a Times Square-en, mert azt hitték, lövöldöznek, pedig csak motorosok durrogtattak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedd este a New York-i Times Square-en a tömeg este tíz óra előtt nem sokkal pánikolva menekülni kezdett, miután azt hitték, hogy egy újabb tömeggyilkos kezdett lövöldözni, amikor csak (legalább) egy motoros durrogtatta a kétkerekűjét.

A motoros többedmagával haladt át éppen a 7. sugárút és a 46. utca kereszteződésén. Többen azt kiabálták, hogy „lövöldöző”, ami miatt csak még többen eredtek futásnak. Végül néhányan meg is sérültek a tolongásban, de komolyabb sérültről nincs szó. (CBS)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér