Danny Trejo megmentett egy csecsemőt

Valódi hős lett szerdán Danny Trejo filmszínészből, többek között a Machete sztárjából. Trejo a Los Angeles-i forgalomban haladt, amikor szemtanúja volt annak, hogy egy autós áthajt a piroson, és nekiütközik egy szabályosan haladó kocsinak. A vétlen autó az ütközés erejétől a tetejére fordult.

A vétlen autóban egy anya utazott a kisbabájával. Trejo azonnal cselekedett, egy járókelő segítségével kimentette a babát. "Ő kikapcsolta a biztonsági övét, én meg kihúztam a másik oldalon" - mesélte a 75 éves sztár.

Mint mesélte, elsőre egyedül próbált bekúszni a babáért az autó ablakán, de úgy nem sikerült kimenekítenie. Ekkor lépett közbe a járókelő, Monica Jackson, aki bekúszott a kocsiba, hogy kikapcsolja a baba biztonsági övét.

Mint mesélték, a gyermek anyja, aki maga is megsérült a balesetben, csak a gyermekével törődött. "Megsérült, de csak azt kiabálta, hogy vigyétek a gyerekem, vigyétek a gyerekem" - mesélte Jackson.

A helyi KABC-TV jelentése szerint senki se sérült súlyosan a balesetben, de a mentők megfigyelésre három embert is kórházba szállítottak.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.