Fontos új információk a 2019 augusztus 8-i nagy fekalokalipszisről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Olvasónk, Katalin szerint a XIX. kerületi 194-es busz sofőrje kétségbeesetten kereste a szarszag forrását az utasok között, és Katalin is csak akkor jött rá, hogy valami nagyobb baj lehet, amikor a buszról leszállva az utcán még rosszabb lett a helyzet.

Kérjük próbálják értesíteni a sofőrt, hogy nem az utasok szarszagúak, hanem a főváros!

A 444 olvasói és munkatársai egyaránt arról számoltak be, hogy a város különböző pontjain embertömegek tanulmányozzák a saját cipőik talpát a szarszag forrását keresve.

A másik, hogy már több, egymástól független forrás is a budaörsi polgármester, Wittinghoff Tamás elméletét erősítette, aki szerint valamilyen zsámbéki trágyázás eredményeként lepte el a szarszag a várost.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.