Fontos új információk a 2019 augusztus 8-i nagy fekalokalipszisről

szag
2019 augusztus 08., 16:18
comments 247

Olvasónk, Katalin szerint a XIX. kerületi 194-es busz sofőrje kétségbeesetten kereste a szarszag forrását az utasok között, és Katalin is csak akkor jött rá, hogy valami nagyobb baj lehet, amikor a buszról leszállva az utcán még rosszabb lett a helyzet.

Kérjük próbálják értesíteni a sofőrt, hogy nem az utasok szarszagúak, hanem a főváros!

A 444 olvasói és munkatársai egyaránt arról számoltak be, hogy a város különböző pontjain embertömegek tanulmányozzák a saját cipőik talpát a szarszag forrását keresve.

A másik, hogy már több, egymástól független forrás is a budaörsi polgármester, Wittinghoff Tamás elméletét erősítette, aki szerint valamilyen zsámbéki trágyázás eredményeként lepte el a szarszag a várost.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.