Lencse László kilépett a leshatáron, a többi történelem

1-1-es döntetlent harcolt ki az MTK a Hungária körúton a Budaörs ellen, ezzel a kékek egy ponttal a 13., biztos bennmaradó helyen állnak az NB2 tabelláján. Ami nem lenne önmagában hír, viszont a csapatkapitánnyá előlépett Lencse László már a második fordulóban kihagyta a bajnokság helyzetét. 

Pedig a kiugratás hibátlan, Lencse jó ütemben lép ki a leshatáron, tökéletesen tempóban tolja el a kifutó kapus mellett a labdát, aztán valami megmagyarázhatatlan történik: 

De nem csak a Hungárián játszottak mozgalmas meccset a másodosztályban. Érdemes még kiemelni a Győr-Gyirmót rangadót, ami 3-0-ás hazai győzelemmel ért véget, és ahol megesett a forduló gólja is.

Dvorschák Gábor ugyan alighanem felszabadításnak, vagy indításnak szánta ezt a labdát, de az NB2-ben épp az a csodás, hogy ez néha egyáltalán nem számít: 

Még csak két meccs ment le a szezonból, bőven van még idő és mérkőzés javítani. Minden más részletért érdemes felkeresni a Nemzeti Sport összefoglalóját a fordulóról. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.