Lencse László kilépett a leshatáron, a többi történelem

1-1-es döntetlent harcolt ki az MTK a Hungária körúton a Budaörs ellen, ezzel a kékek egy ponttal a 13., biztos bennmaradó helyen állnak az NB2 tabelláján. Ami nem lenne önmagában hír, viszont a csapatkapitánnyá előlépett Lencse László már a második fordulóban kihagyta a bajnokság helyzetét. 

Pedig a kiugratás hibátlan, Lencse jó ütemben lép ki a leshatáron, tökéletesen tempóban tolja el a kifutó kapus mellett a labdát, aztán valami megmagyarázhatatlan történik: 

De nem csak a Hungárián játszottak mozgalmas meccset a másodosztályban. Érdemes még kiemelni a Győr-Gyirmót rangadót, ami 3-0-ás hazai győzelemmel ért véget, és ahol megesett a forduló gólja is.

Dvorschák Gábor ugyan alighanem felszabadításnak, vagy indításnak szánta ezt a labdát, de az NB2-ben épp az a csodás, hogy ez néha egyáltalán nem számít: 

Még csak két meccs ment le a szezonból, bőven van még idő és mérkőzés javítani. Minden más részletért érdemes felkeresni a Nemzeti Sport összefoglalóját a fordulóról. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.