Lencse László kilépett a leshatáron, a többi történelem

2019 augusztus 8., csütörtök 6:34
92

1-1-es döntetlent harcolt ki az MTK a Hungária körúton a Budaörs ellen, ezzel a kékek egy ponttal a 13., biztos bennmaradó helyen állnak az NB2 tabelláján. Ami nem lenne önmagában hír, viszont a csapatkapitánnyá előlépett Lencse László már a második fordulóban kihagyta a bajnokság helyzetét. 

Pedig a kiugratás hibátlan, Lencse jó ütemben lép ki a leshatáron, tökéletesen tempóban tolja el a kifutó kapus mellett a labdát, aztán valami megmagyarázhatatlan történik: 

De nem csak a Hungárián játszottak mozgalmas meccset a másodosztályban. Érdemes még kiemelni a Győr-Gyirmót rangadót, ami 3-0-ás hazai győzelemmel ért véget, és ahol megesett a forduló gólja is.

Dvorschák Gábor ugyan alighanem felszabadításnak, vagy indításnak szánta ezt a labdát, de az NB2-ben épp az a csodás, hogy ez néha egyáltalán nem számít: 

Még csak két meccs ment le a szezonból, bőven van még idő és mérkőzés javítani. Minden más részletért érdemes felkeresni a Nemzeti Sport összefoglalóját a fordulóról. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt