Lencse László kilépett a leshatáron, a többi történelem

1-1-es döntetlent harcolt ki az MTK a Hungária körúton a Budaörs ellen, ezzel a kékek egy ponttal a 13., biztos bennmaradó helyen állnak az NB2 tabelláján. Ami nem lenne önmagában hír, viszont a csapatkapitánnyá előlépett Lencse László már a második fordulóban kihagyta a bajnokság helyzetét. 

Pedig a kiugratás hibátlan, Lencse jó ütemben lép ki a leshatáron, tökéletesen tempóban tolja el a kifutó kapus mellett a labdát, aztán valami megmagyarázhatatlan történik: 

De nem csak a Hungárián játszottak mozgalmas meccset a másodosztályban. Érdemes még kiemelni a Győr-Gyirmót rangadót, ami 3-0-ás hazai győzelemmel ért véget, és ahol megesett a forduló gólja is.

Dvorschák Gábor ugyan alighanem felszabadításnak, vagy indításnak szánta ezt a labdát, de az NB2-ben épp az a csodás, hogy ez néha egyáltalán nem számít: 

Még csak két meccs ment le a szezonból, bőven van még idő és mérkőzés javítani. Minden más részletért érdemes felkeresni a Nemzeti Sport összefoglalóját a fordulóról. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.